NIEUWS

Wanneer al deze speculaties in verband worden gebracht met het feit dat er in de toekomst zeker zowel Magistraat-Zonen als Leraar-Zonen van de Triniteit zullen verschijnen, en wanneer zij gecombineerd worden met de expliciete belofte van de Schepper-Zoon om eenmaal terug te keren, wordt Urantia een planeet met een onzekere toekomst en een van de interessantste en boeiendste werelden in het hele universum Nebadon…Blz 1025.4

Copyright © 2011 [Stichting Triniteit KvK-Nummer 53039416] Laatst bijgewerkt: 29 AUGUSTUS 2011

NIEUWS WEEK 35

BLOG: Na wat vragen gehad te hebben over hoe men het Urantia Boek in het dagelijks leven kan toepassen is er besloten om vanaf volgende week met een plan te komen waarin wij uitleggen hoe we het Urantia Boek kunnen gebruiken om ons dagelijks leven spiritueler te maken. Volgende week zullen we uitleggen hoe we dit denken te realiseren. Hierdoor zullen we nog wachten met onze wekelijkse blog online te zetten totdat wij onze plannen beter vorm hebben kunnen geven.

ACTIVITEITEN: Nadat overleg met Alcander hebben we besloten 28 oktober 2011 wat uit te breiden. Zo zullen we diezelfde dag voorafgaand aan de lezing een film laten zien over de maya's. Welke film we hiervoor zullen uitkiezen zijn we nog aan het bekijken en dit zal pas eind volgende week bekend worden. In de nieuwspagina van week 37 zullen wij kenbaar maken voor welke culturele film we gekozen hebben. Tussen de film en de lezing in zullen we wel alvast de aanwezigen iets laten proeven van onze mayadrank.

NIEUWS: Vanaf volgende week zullen we de leden van onze facebookpagina zie >link< een previewlink geven op het nieuws indien dat er is. Dit doen we omdat we van mening zijn dat deze leden niet voor niets onze pagina leuk vinden en informeren hun graag eerder dan de rest over onze ontwikkelingen. Standaard zullen zij drie dagen van tevoren een link krijgen naar deze nieuwspagina. Wil jij ook eerder deze nieuwspagina bekijken LIKE dan de pagina van de stichting of krijg de linkpagina via de mail door een verzoek te sturen naar info@triniteit.org mocht je niet over facebook beschikken.

Doe je nu meteen onze pagina liken via deze >link< dan krijg je zodra de beheerder je verzoek gezien heeft meteen de link naar het nieuws van week 36 en weet jij als 1 van de eersten waar de lezing van 28 oktober 2011 onder andere over zal gaan.

WEBSITE: De webmaster is deze week druk bezig met het bouwen van de website. De bezoekers van site zullen deze week verschillende versies te zien krijgen of soms helemaal niet. Toch hebben we ervoor gekozen de site in ontwikkeling gewoon online te zetten ondanks haar onvolmaakte updates, zodat men kan zien dat er hard aan gewerkt wordt en men later kan terugkeren. De statistieken liegen er ni om. 80.180 hits in de maand augustus alleen al zie >link<. Mocht je als bezoeker hinder ervan ondervinden dan vragen we je liever de volgende week terug te komen wanneer hij voor alle browsers goed te zien is of check hem even iets later .

Verder zullen we de website beetje bij beetje van andere contect voorzien en zullen we vanaf week 34 niks meer wissen en gewoon online laten staan als naslagwerk voor onze toekomstige bezoekers en zullen we daarbij de huidige pagina's uitbreiden met nieuwe muziek en presentaties om de site beter te maken.

            NEXT PAGE VOOR NIEUWS WEEK 34